Maak kennis met Mediq

Ontdek hoe we de zorg elke dag beter maken.

Dat kan bij Mediq. Bij een bedrijf dat nieuwe routes uitzet naar betere kwaliteit van leven en verbinding in de zorgketen. Waar je werk doet dat er echt toe doet.
Lorem ipsum

Wij bieden zorg, ondersteuning en autonomie​

Mediq stelt mensen met chronische of ernstige gezondheidsproblemen in staat zo zelfstandig mogelijk te leven. Wij zorgen ervoor dat deze mensen op ons kunnen vertrouwen voor de dagelijkse zorg die ze nodig hebben, thuis of in het ziekenhuis.

Lorem ipsum

Onze locaties

Utrecht

Op ons hoofdkantoor in Utrecht leggen we de basis voor de dienstverlening aan onze klanten. We hebben contact met klanten, zorgprofessionals, verzekeraars en leveranciers. Utrecht is ook het (internationale) hoofdkantoor van Mediq. Hier vind je de groepsdirectie en internationale stafafdelingen zoals finance en IT. Tot slot vind je in Utrecht de directie van de Mediq Nederland-organisatie en de Nederlandse stafafdelingen zoals finance, HR, communicatie en kwaliteit. Leuk aan werken in Utrecht is dat je werkt op het hoofdkantoor van Mediq, waar alles bij elkaar komt. Je maakt hier kennis met ongeveer 500 medewerkers én alle aspecten van onze business
Lorem ipsum

Bleiswijk

In Bleiswijk zit ons distributiecentrum. Vanuit hier werkt de supply chain om alle Mediq producten aan klanten en zorgprofessionals te leveren. In Bleiswijk werken bijna 200 collega's om alle producten zo zorgvuldig mogelijk klaar te maken.
Bevlogen collega's bij een toonaangevend bedrijf in Europa

Mediq is een toonaangevend bedrijf met vestigingen in diverse Europese landen. Mediq heeft vestigingen in onder andere Nederland, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Engeland, Finland, Hongarije, Zwitserland, België, Estland, Letland en Lithouwen. Als betrouwbare partner van patiënten, zorgprofessionals en zorgverzekeraars focust Mediq voortdurend op het verbeteren van zorgprogramma's en de betaalbaarheid van de gezondheidszorg. We hebben ruim 3.000 gemotiveerde en gepassioneerde collega's in Europa!
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Onze collega's zijn trots om te werken bij een organisatie in de zorg
Lorem ipsum

Onze collega's voelen zich betrokken bij de doelen en waarden van Mediq
Lorem ipsum

Onze collega's zijn blij met hoe er leiding wordt gegeven

Kom jij het verschil maken?

Om mensen met een chronische of ernstige ziekte te helpen, ontwikkelen we innovatieve nieuwe zorgoplossingen en verbindingen met zorgprofessionals en dienstverleners. We leveren de producten, middelen, diensten, kennis en infrastructuur om zorgprofessionals te ontlasten en zorg op maat te bieden. Hier willen we steeds beter in worden. En daarvoor kunnen we jouw kennis en ervaring goed gebruiken. Kom je bij ons werken?

Heb jij ook passie voor zorg en innovatie?

Mediq loopt voorop in het innoveren in de gezondheidszorg! Wil jij ook deel uitmaken van een innnovatief team met als doel het leven van zorgbehoevende mensen te verbeteren? Neem dan even de tijd om het filmpje te bekijken.