Maak kennis met Mediq

Meewerken aan de zorg van morgen

Dat kan bij Mediq. Bij een bedrijf dat nieuwe routes uitzet naar betere kwaliteit van leven en verbinding in de zorgketen. Waar je werk doet dat er echt toe doet.

Zorguitkomsten verbeteren

Mediq is een toonaangevend bedrijf met vestigingen in Nederland, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Hongarije, Zwitserland, België, Estland, Letland en Lithouwen. Er werken ruim 2.500 mensen bij ons. Als betrouwbare partner van patiënten, zorgprofessionals en zorgverzekeraars focust Mediq voortdurend op het verbeteren van de zorguitkomsten en de betaalbaarheid van de gezondheidszorg.
Zorguitkomsten verbeteren

Kom jij het verschil maken?

Om mensen met een chronische of ernstige ziekte te helpen, ontwikkelen we innovatieve nieuwe zorgoplossingen en verbindingen met zorgprofessionals en dienstverleners. We leveren de producten, middelen, diensten, kennis en infrastructuur om zorgprofessionals te ontlasten en zorg op maat te bieden. Hier willen we steeds beter in worden. En daarvoor kunnen we jouw kennis en ervaring goed gebruiken. Kom je bij ons werken?

Heb jij ook passie voor zorg en innovatie?

Mediq loopt voorop in het innoveren in de gezondheidszorg! Wil jij ook deel uitmaken van een innnovatief team met als doel het leven van zorgbehoevende mensen te verbeteren? Neem dan even de tijd om het filmpje te bekijken. 
Block type not found: null.