Over Mediq

Ons verhaal

Ons verhaal gaat niet alleen over ons. Het gaat over de miljoenen mensen met een chronische of ernstige aandoening. En over de zorgprofessionals, artsen en zorginstellingen die dagelijks de benodigde zorg verlenen, thuis of in het ziekenhuis. Het gaat over de manier waarop we patiënten samen in staat te stellen om zo zelfstandig mogelijk te leven. En om zich altijd veilig te voelen in de wetenschap dat ze op ons kunnen vertrouwen.
Lorem ipsum

Ons verhaal begon in 1899...

Ons verhaal gaat over zorg leveren naar ieder mens die dat nodig heeft. En dit doen wij al sinds 1899. Door de jaren heen heeft Mediq aardig wat transformaties doorstaan, en herkennen wij ons nu als One Mediq.


“Het is heel mooi om voor Mediq te werken. Je werkt in de zorg om het voor cliënten en patiënten gemakkelijker te maken en dat is een mooi doel om voor te werken.”

 
 

Dit is ons verhaal.

Dit is ons verhaal. Maar dit verhaal gaat niet over ons. Dit verhaal gaat over vaders en moeders, over broers en zussen, over opa's en oma's en pas geboren baby's. Mensen die het meeste uit hun leven halen ondanks hun chronische ziekte of ernstige aandoening. Voor deze mensen maken wij het verschil. Wij werken dag in, dag uit aan medische hulpmiddelen en zorgprogramma's om de kwaliteit van het leven te verbeteren. 

Onze kernwaarden

Zorg zit in het hart van ons bedrijf en in het DNA van onze medewerkers. We zetten
onze patiënten centraal bij alles wat we doen en streven er altijd naar een verschil te maken.

De klant staat voorop. Of dit nu de patiënt, de zorgprofessional of de zorgverzekeraar is. We nemen verantwoordelijkheid voor hun vraag en ontwikkelen klantgerichte oplossingen.

We trekken samen op, want samen kunnen we zoveel meer bereiken. Wij geloven in onbeperkte mogelijkheden. En wij passen ons aan aan nieuwe uitdagingen en willen elke dag nog beter zijn.

Lorem ipsum
We doen elke dag goed werk
Onze mensen maken echt een verschil voor patiënten, ongeacht hun zorgbehoefte. Iedere dag opnieuw.
We zijn trots op wat we doen
We zijn trots op onze rol in het helpen van patiënten en het bedenken van oplossingen voor de zorguitdagingen van morgen.
We zijn ambitieus
We zoeken altijd naar manieren om onszelf te verbeteren en om de zorg beter te organiseren. Dit is de sleutel tot het bereiken van onze ambitie: Europees marktleider worden.

Spreekt ons verhaal jou aan, en ben je op zoek naar een werkomgeving als Mediq? Stuur dan een open sollicitatie naar ons.

Laat je gegevens achter

Mediq respecteert jouw privacy. 4 weken na afloop van de sollicitatieprocedure worden – indien gewenst - je gegevens geanonimiseerd. Meer info lees je in ons privacystatement.
* Verplicht veld