Junior Productmanager Wondzorg

Michiel Brouwer

Junior Productmanager Wondzorg

Michiel is junior productmanager wondzorg. Hij is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de wond artikelen op de Mediq bestelportalen. Hij heeft veel verschillende taken: als de verkooptekst onduidelijk is, of de aantallen kloppen niet, dan werkt hij samen met verschillende afdelingen om dit aan te passen. “Het is een hele brede functie. Dat maakt het heel erg leuk, omdat je met veel verschillende dingen bezig bent.” 

 

Een unieke baan

Binnen Mediq staat je best doen centraal, en hier is elke medewerker mee bezig. “Ik werk in de zorg omdat het een belangrijk doel heeft. We zijn niet zomaar een webshop; wat wij leveren moet op tijd bij de klant aankomen. Je helpt mensen echt verder. Als er een probleem is, zie je iedereen sneller werken voor die ene klant.” 

Bij Mediq speelt er een combinatie van echt iets doen voor mensen, en binnen een innovatief bedrijf werken. Dat is waarom Michiel bij ons wilde werken. “Geen twee dagen zijn hetzelfde. Je moet over veel zaken meepraten, en zo kom je in contact met veel afdelingen. Niet alleen het werk is heel veelzijdig, maar het samenwerken ook.”

Als medewerker in een juniorpositie vindt hij dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn. “Je krijgt echt de kans om je te bewijzen. Ze investeren in je: je krijgt naarmate van tijd steeds meer verantwoordelijkheden, wat ik heel fijn vind. Je kan jezelf echt ontwikkelen binnen de organisatie.”  

 

De perfecte werkdag

Ook al werken we tegenwoordig vanuit huis vanwege Covid-19 maatregelen, Michiel maakt er het beste van. “Het is pittig om met Corona thuis te werken. Ik mag elke woensdag naar kantoor, en ik vind het dan fijn om met collega’s te sparren of om gewoon even met ze te praten.” Maar wat maakt nu de perfecte dag? “Vooruitgang boeken met projecten en dat je daar verschil in ziet betekent voor mij een geslaagde werkdag. We zijn nu bijvoorbeeld bezig om een systeem te automatiseren, en het is leuk om dat terug te zien in een werkend product.”

 

Collega’s

Michiel doet zijn best om collega’s alsnog regelmatig te spreken via video chat. “We doen ons best om elkaar te spreken, of we gaan samen wandelen tijdens de lunch. Ook hebben we online borrels voor de gezelligheid. Je zorgt ervoor dat je contact houdt met elkaar. Af en toe wat grapjes maken, maar ook vragen hoe het gaat met iemand. Dat is belangrijk.” 

Bij Mediq proberen we onze hiërarchie zo plat mogelijk te houden. “Met mijn Category Manager kan ik het echt goed mee vinden. Het is fijn om iemand boven je te hebben die beslissingen maakt, maar waar je ook mee kan lachen, en aan wie je vragen kan stellen. Het is heel fijn om goede collega’s te hebben.”

 

Het uiterste voor de klant

Bij Mediq willen we alles doen voor de klant. Zo willen we altijd blijven innoveren.“Binnen Mediq mag je strategisch meedenken over verschillende aspecten. Zo werken we bijvoorbeeld vaak samen met Marketing om te kijken naar hoe wij ons uiten. Ik doe mee aan veel verschillende projecten, maar tot nu toe is de leukste innovatie 3D printing. Mediq doet daar nu nog niet zoveel mee, maar het is heel leuk om daar onderzoek naar te doen en om dat te presenteren. Hier krijg je ook echt de kans voor, om zo te blijven innoveren.”

De manier waarop wij onze artikelen leveren is uniek. Het wordt niet alleen bezorgd, maar je krijgt er ook uitleg bij. Stel het is er niet, dan zorgen wij ervoor dat we iets kunnen regelen. “Je ziet ons rennen voor een patiënt, en dat maakt ons bijzonder. Het boeit ons echt of mensen hun producten krijgen of niet.”

Deze mensen maken ook het verschil

Kerwin

Kerwin

Teamleider operations support & transport

'Wat ik meteen al leuk vond was de werksfeer. De afdelingen werken goed samen en er is veel bereidheid om elkaar te helpen. Voor mij is het belangrijk dat ik uitdaging en afwisseling in mijn werk heb en dat vind ik hier zeker.'

Lorem ipsum

Lea

Klantcontactmedewerker

'Hier is elk gesprek anders en kun je mensen echt helpen om problemen op te lossen. Dat geeft me veel energie en voldoening'
Lorem ipsum

Janine

Zorgdeskundige

'Win-win relaties bouwen, is wat mijn baan zo bijzonder maakt'
 
Bas van der Lelie

Bas

Senior Portal Lead

'De voorschrijfportalen zijn een belangrijke levensader van Mediq. Hiermee kunnen we grote doelgroepen op maat bedienen en snel innovaties introduceren.'